En lækker hindbær is. Har lavet den mange gange - men den her gang blev den ikke så god.
Ingredienser:
Bund:
175 g hasselnøder
50 g smør
50 g flormelis
Is:
2 æggeblommer
75 g flormelis
250 g hindbær (frosne eller friske)
4 dl piskefløde
Bund:
Start med at hakke nødderne i en foodprocessor, eller blend dem. Smelt smøret og bland det med nødderne og flormelis. Kom blandingen i bunden af en springform og læg den i fryseren. (lad det gerne stå en mindst en halv time)
Is:
Pisk æggeblommer og flormelis op. Mos bærene forsigtigt og pisk fløden til skum. Vend forsigtigt fløden, bærene og æggeblommerne sammen. Fordel cremen over nøddebunden og frys det den i mindst 4-5 timer. Pynt evt. med bær eller hakkede nødder.
Bon appétit!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar