mandag, maj 16

WISCONSIN


ARGH!!!!! Jeg er TOTALT oppe og køre! I dag blev jeg ringet op ved en halv 4 tiden, af STS, som sagde at der var en familie der havde valgt mig!!! Det kan ikke forklareres hvor glad jeg blev! Ringede til min far, søster og mor. Jeg glæder mig helt vildt. Skal bo hos et par med 3 katte, der har haft udvekslingselever de sidste 3 år. Har været inde og søge på både skole og hus, så kom næsten forsent til træning. Men dagen i dag har bare været god!!!

2 kommentarer:

  1. Lyder super fedt! Det er en stor oplevelse at komme så langt væk og prøve at være sammen med de indfødte. Jeg har været på studietur i south carolina hvor vi hver især boede hos en familie i 10 dage og havde en buddy (den vi boede hos) som vi fulgtes med på high school og vi kom også til prom. Det er en kæmpe oplevelse og man får meget mere ud af sådan noget end en turisttur .. til tyskland.. eller. You know what I mean.

    Men det lyder super fedt!! Tillykke! :-D

    SvarSlet
  2. YEA! :D ej hvor nice! :D fed studietur?! ;) hehe Glæder mig også til alle de ting - Prom, spring, og sport og det hele! yea er helt med. selvom jeg også elsker turistture (elsker at opleve andre land) - men har faktisk aldrig været på ferie i Berlin :s

    SvarSlet